Aktuális

Összesen: 2 [1-2]
1
ORLEN OIL - Új grafika az egyesülés után
ORLEN OIL - Új grafika az egyesülés után

Az ORLEN OIL új grafikai dizájnt mutat be termékeihez és a márkafejlesztés globális koncepcióját. 2024 januárjától az összes kínált termék egyetlen ORLEN OIL ernyőmárka alatt lesz elérhető, a termékcímkék pedig időtálló és letisztult dizájnt kapnak.  Az ORLEN OIL így reagál ügyfelei igényeire, és célja, hogy optimális üzleti megoldásokat kínáljon.

Az ORLEN OIL termékek modern címkéi megújult dizájnnal rendelkeznek, amely tükrözi a vállalat tevékenységét, de mindenekelőtt jobb olvashatóságot biztosít. A termékkategóriákhoz meghatározott színek hozzárendelése megkönnyíti a vásárlók számára azok azonosítását.  Például a fekete színt a modern személygépkocsikban használt motorolajokhoz használták, amelyek motorjai fejlett technológiával rendelkeznek, mint például turbófeltöltés, közvetlen üzemanyag-befecskendezés, kibocsátáscsökkentő rendszerek és dízelmotorok. A piros színt a régebbi, speciális szintetikus olajokat nem igénylő motorkonstrukciójú autókhoz tervezett olajok, a lila színt pedig a motorkerékpárokhoz, valamint más motoros járművekhez, például robogókhoz és quadokhoz tervezett kenőanyagok kapták.

Ünnepi nyitvatartás
Ünnepi nyitvatartás

Kedves látogató a webshopunk az ünnepek alatt is nyitva tart, a 2023.12.18-én leadott megrendeléseket tudjuk még idén feldolgozni és postázni, az utána beérkező megrendeléseket 2024.01.8.-től tudjuk feladni.

 


Összesen: 2 [1-2]
1